Om Olgas kost

Vi udfører primært erhvervsrengøring for virksomheder i Hedensted og trekantsområdet, hvor vi tilbyder komplette rengøringsløsninger.

Olga’s Kost er en passioneret rengøringsvirksomhed i vækst.

Vi udfører primært erhvervsrengøring for virksomheder i Hedensted og trekantsområdet, hvor vi tilbyder komplette rengøringsløsninger.

Som et professionelt og præsentabelt rengøringsfirma er alle vores ansatte naturligvis iført firmatøj, ligesom de også kører i firmabiler med logo.​

Fokus på et sundt arbejdsmiljø

Vi tror på, at den høje standard opretholdes ved at skabe en arbejdsplads, hvor arbejdsmiljø og sikkerhed er i top. Herunder lægger vi stor vægt på grundig oplæring af den enkelte medarbejder samt god dialog mellem ledelse og udekørende personale, hvor alles ønsker tages i betragtning.

Grundlaget for Olga’s Kost

Da min kone Olga og jeg startede Olga’s Kost i 2012, var med ønsket om at skabe et job til min kone med bedre vilkår og mere professionelt udtryk, det lykkedes overraskende hurtigt, efter den første tur rundt til virksomhederne i lokalmiljøet fik vi den første opgave og efterfølgende kontrakt på at holde virksomheden rent i det daglige, vi fik hurtigt den ønskede mængde kunder min kone passede mens jeg selv stod for bogholderiet, men efterhånden som vi blev anbefalet til andre og derved underskrevet flere aftaler fik vi travlt og jeg måtte hjælpe til ved siden af mit job, vi iværksatte en vækstplan for derefter begge at arbejde i Olgas Kost med målet om at skabe en arbejdsplads med vores koncept om en ekstra ordinær kvalitet for vores kunder og en arbejdsplads hvor vi kan tilbyde medarbejdere et arbejdsmiljø vi mener alle mennesker fortjener men også er en nødvendighed for at man kan blive på arbejdsmarked i mange år.

Kvalitet

Det vigtigste udgangspunkt for at starte Olgas Kost var at hæve kvalitetsbaren markant i forhold til gennemsnittet i rengøringsbranchen. Dette har været det vigtigste princip gennem vores udvikling, hvilket betyder at vi i dag har en enorm viden og ekspertise, samt at vi er en rengøringsvirksomhed, der er langt mere grundig og dybdegående end vores konkurrenter – det kan jeg, med min perfektionistiske tilgang til livet og erfaring i rengøringsbranchen, sige med stolthed er fakta og har været det længe. For at opretholde denne standard og kvalitet i takt med vækst mener jeg, at det er vigtigt, at vores medarbejdere har et godt arbejdsmiljø, da jeg tror på, at glade og motiverede medarbejdere skaber kvalitet.

Kvalitet er et nøgleord i vores virksomhed og en nødvendighed for at skabe et slutresultatet med den høje standard, vi målrettet arbejder for at skabe for vores kunder.

Vi investerer i de bedste ergonomiske rekvisitter udført i solid kvalitet for en bedre og mere tidsbesparende arbejdsgang, hvilket er til fordel for medarbejderne og kunden. Desuden investerer vi i nøje udvalgte rengøringsmidler fra producenter som Ecolab. De har et stort engagement i rengøringsmidler, der virker til de opgaver, de er fremstillet til og er skånsomme, hvilket er til fordel for både medarbejderen og miljøet.

Når vi udvælger det bedste middel til hver enkelt opgave, sikrer vi ikke blot miljøet og et perfekt resultat, men også at fladerne, der rengøres, ikke udsættes for unødig slitage.

null

Effektiv rengøring

null

Komplette rengøringsløsninger

null

Miljørigtige produkter

​Kundeudtalelser