Miljørigtig rengøring

Når man bruger det korrekte rengøringsmiddel lettes arbejdet, der slides minimalt på de rengjorte overflader, og man bruger tilmed mindre rengøringsmiddel.

Hos ​Olga’s Kost tænker vi på miljøet.

Den grønne omstilling er vigtig for Olgas Kost

Vi har fokus på 3 af de 17 verdensmål

  • 15/02-2023
    Vi har i dag 3 elbiler én diesel og én benzindrevet bil, vores ruter og dermed kørsel  er struktureret og afviger ikke meget, det er derfor nemt for os at køre i eldrevet biler samt planlægge hvilke tidspunkter de oplades.
  • 13/06-2022
    Vores seneste tiltag som en del af den grønne omstilling er at investere i eldreven firmabiler, vi har derfor bestilt en Renault Kangoo med rækkevidde på 200km pr. opladning samt en Renault Zoe van med en rækkevidde på 350km pr. opladning.

​Det korrekte valg af rengøringsmidler er nøglen!​

​Hos Olga’s Kost har vi et stort vidensgrundlag indenfor rengøringsmidler såvel
som de overflader, vi rengører. Vi arbejder i mange forskellige miljøer og med mange forskellige materialer – derved med forskellige behov.

Der er intet overladt til tilfældighederne hos Olga’s Kost, og når vi vælger leverandører af rengøringsmidler, har vi høje krav til kvalitet, faglighed og holdninger. Vi har et tæt samarbejde med Ecolab, der er en af Europas største leverandører af rengøringsmidler. Ecolab producerer kvalitetsrengøringsmidler, der er skånsomme for miljøet og mennesker.

Når man bruger det korrekte rengøringsmiddel lettes arbejdet, der slides minimalt på de rengjorte overflader, og man bruger tilmed mindre rengøringsmiddel. Man opnår således et perfekt resultat samtidig med, at man udleder et minimum af kemi i afløbet efter endt rengøring. Ydermere reduceres timeforbruget, hvilket er en fordel for kunden, og når rengøringsmidlerne virker, skal medarbejderen vaske skidtet af som er alternativet til at skrubbe skidtet af, hvilket slider på medarbejdernes led, muskler og ikke mindst arbejdsglæde.

Emballage

De rengøringsmidler vi bruger mest i dagligdagen, får vi leveret i henholdsvis dunker og poser i koncentreret form. Med doseringsanlæg fra Ecolab blandes de koncentrerede rengøringsmidler med vand og fyldes på refill-emballage, der genbruges, så vi sparer på plastaffald i hverdagen. Blandt relevante oplysninger er også kundes firmanavn påtrykt emballagen, så vi derved sikrer, at emballagen/rengøringsmidlet kommer det rigtige sted hen igen.

​Affaldshåndtering

​Vi går meget op i at sortere affald korrekt. Derfor bringes alt vores eget affald til sortering og herefter til genbrugspladsen i de respektive containere såsom plast, metal, papir, pap, batterier med videre.

null

Effektiv rengøring

null

Komplette rengøringsløsninger

null

Miljørigtige produkter

​Kundeudtalelser