Salg af artikler

Vi tilbyder salg af forskellige artikler til virksomheder, som har en fast rengøringsaftale hos os.

Salg af artikler til din virksomhed

Vi tilbyder salg af forskellige artikler til virksomheder, som har en fast rengøringsaftale hos os.

Papirvarer fra eget lager

Vi oplever, at vores kunder har stor glæde af at handle sæber og papirvarer gennem os, da det kan spare dem for både tid og penge.

Vi kan levere toiletpapir, håndklæderuller eller håndklædeark, der passer til jeres eksisterende dispensere, og vi kan tilbyde leje af nye strømlinede og berøringsfrie dispensere, der tilpasses miljø og behov.

Dette betyder blandt andet, at vi holder øje med lagerbeholdningen og sørger for at bestille varer, når der mangler.

I er ligeledes forsikrede om, at I anvender de rigtige produkter både i forhold til korrekt rengøring, men også miljømæssigt – og naturligvis til de rette priser.

Vælger du derfor os som leverandør, vil det uden tvivl være en stor besparelse for virksomheden.

Vi forhandler også de maskiner, der benyttes til vores rengøring, og her har vi blandt andet et samarbejde med Nilfisk. Vi leverer også rengøringsmidler og rådgiver om brugen af maskinerne samt de tilhørende midler, der skal benyttes til disse.

Rådgivning og vejledning om produkter og maskiner

I behøver ikke at have en rengøringsaftale med os, hvis I ønsker at købe vores artikler eller maskiner. Vi tilbyder også råd og vejledning omkring valg af maskiner og produkter til en konkret opgave, så kontakt os endelig.

​Salg af papirvarer, sæber, dispenser med mere

Vi har et tæt samarbejde med en virksomhed, der gør, at vi kan tilbyde en komplet løsning til vores kunders toiletter.

Vi tilbyder salg af moderne, strømlinede og berøringsfri dispensere, håndrens samt papirvarer, herunder håndklæderuller, håndklædeark, toiletpapir og så videre.

Udover ovenstående tilbyder vi også salg af værkstedsruller, kulørte klude, desinfektion til kantiner med mere. En samlet løsning er både tidsbesparende for jer, idet vi samtidig med opfyldning også følger op på lagerstatus og ifølge aftale med jer bestiller papirvare, når der er behov for det, men det er også komfortabelt at have jeres aftaler samlet ét sted.

Bestilling af artikler

Ved bestilling af artikler skal henvendelsen ske via vores kontaktformular, så vi har mulighed for at fremskaffe de ønskede artikler. Det er ikke muligt at komme forbi vores adresse og afhente varerne uden bestilling.

null

Effektiv rengøring

null

Komplette rengøringsløsninger

null

Miljørigtige produkter

​Kundeudtalelser