Salg af artikler

Vi tilbyder salg af forskellige artikler til virksomheder, som har en fast rengøringsaftale hos os.

Salg af artikler til din virksomhed

Vi tilbyder salg af forskellige artikler til virksomheder.

Papirvarer fra eget lager

Vi oplever, at vores kunder har stor glæde af at handle sæber og papirvarer gennem os, da det kan spare dem for både tid og penge.

Vi kan levere toiletpapir, håndklæderuller eller håndklædeark, der passer til jeres eksisterende dispensere, men vi tilbyder også leje af nye dispensere, der er tilpasset jeres miljø og behov.

Vi vejleder omkring valg af papirvarer, sæber, hvilket dispensersystem der vil passe til jeres miljø, samt valg af gulvvaskemaskine til brug i produktionsområde og middel hertil

I er ligeledes forsikrede om, at I anvender de rigtige produkter både i forhold til korrekt rengøring, men også miljømæssigt hensyn.

Vælger du derfor os som leverandør, vil det uden tvivl være en stor besparelse for virksomheden.

Rådgivning og vejledning om produkter og maskiner

I behøver ikke at have en rengøringsaftale med os, hvis I ønsker at købe vores artikler eller maskiner. Vi tilbyder også råd og vejledning omkring valg af maskiner og produkter til en konkret opgave, så kontakt os endelig.

​Salg af papirvarer, sæber, dispenser og meget mere

Vi kommer gerne ud og vejleder omkring valg af papirvare og sæber.

Vi tilbyder salg af  dispensere, papirvare, håndsæbe samt håndrens, herunder håndklæderuller, håndklædeark, toiletpapir og værkstedsruller. Vi levere fra eget lager og kan derfor tilbyde en fleksibel aftale.

En samlet løsning der indebærer fast rengøring og levering af papir og sæbe, er både et økonomisk og tidsbesparende valg, idet vi samtidig med opfyldning også følger op på lagerstatus og ifølge aftale med jer leverer den mængde vare i har plads til, når der er behov for det, men det er også komfortabelt at have jeres aftaler samlet ét sted.

Bestilling af artikler

Vi sælger ikke til private

Det er ikke muligt at komme forbi vores adresse og afhente vare uden forudgående aftale.

null

Effektiv rengøring

null

Komplette rengøringsløsninger

null

Miljørigtige produkter

​Kundeudtalelser