Kontrol

Som kunde er du sikret den bedste rengøring – vi udfører løbende kontrol af os selv.

Egenkontrol​ og dokumentation

Som kunde er du sikret den bedste rengøring – vi udfører løbende kontrol af os selv.

Oplæring

For at opretholde den høje standard vi er kendt for, er det første skridt, efter en ny rengøringsassistent er ansat, en grundig og fyldestgørende individuel oplæring. Herunder gennemgås ergonomisk brug af maskiner og rekvisitter, brug/viden indenfor midler, samt hvordan medarbejderen med fordel kan kontrollere sit eget arbejde.

Kundens garanti for et ensartet produkt

Herefter kan medarbejderen læne sig op af de forskellige vejledninger, de har til rådighed. Hver medarbejder har et login til en app, der giver adgang til de faste opgaver, de har. Via appen kan de læse vejledninger, jobbeskrivelser samt tilføje pludseligt opståede situationer. Samme værktøj er behjælpeligt, når opgaven senere bliver kvalitetskontrolleret. Kun når medarbejderen ankommer til den pågældende opgave, kan tiden startes i appen og arbejdet påbegyndes, således er der på kontoret styr på alle opgaver samt overblik over, at de udføres til tiden og med det rette timeforbrug. Herudover er der ved alle vores faste kunder en vejledning med beskrivelse af hvilke opgaver, der skal udføres på de forskellige rengøringsdage med tilhørende farvelagt kort over de arealer, der hører rengøringen til, så der aldrig er tvivl om, hvilke opgaver der kan forventes rengjorte.

Professionalisme smitter.

Kontrol

Alle opgaver stikprøvekontrollernes løbende, og hvis der er kommentarer til det udførte arbejde tages der billeder, samt det noteres i appen. Derved kan medarbejderen den efterfølgende rengøringsdag ved kunden se i appen, at der er forhold vedkommende skal være særligt opmærksom på. Vi afholder herudover med hver enkelt medarbejder et fast ugentlig opfølgningsmøde, hvor vi kort drøfter ugen der gik, hvilket skaber en tæt kontakt med medarbejderen, og som også bidrager til fællesskabsfølelsen.

Kontakt os og hør nærmere om vores services

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig indenfor rengøringsløsninger, er du velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon (+45) 31 243 243 eller skriv til vores e-mail kontakt@olgaskost.dk.

null

Effektiv rengøring

null

Komplette rengøringsløsninger

null

Miljørigtige produkter

​Kundeudtalelser