Sort industrirengøring

Ved sort industri rengøring er det yderst vigtigt at anvende de korrekte midler og have et indgående kendskab til de overflader, der skal rengøres.

Sort industri rengøring tilbydes

Hos Olga’s Kost tilbyder vi sort industri rengøring. Vi har et bredt kendskab til de forskellige miljøer, som vi arbejder med, ligesom vi naturligvis også har det rette udstyr og kvalitetsmidler samt grundigt oplært personale til at udføre opgaven professionelt.

Ved sort industri rengøring er det yderst vigtigt at anvende de korrekte midler og have et indgående kendskab til de overflader, der skal rengøres. Det letter arbejdsgangen og dermed også tiden, til fordel for kunden, det letter også arbejdet med hensyntagen til vores personale.

​Vi udfører rengøringen korrekt

For at kunne løse denne type opgave kræver det, at man har et indgående kendskab til, hvilke rengøringsmidler der skal benyttes for at fjerne forskellige former for afsmitning på en skånsom måde så alt holdes rent uden at skrubbe unådigt til ulempe for medarbejder og overflader, med vores passion og erfaring i rengøringsfaget ved vi hvad der skal til for at opgaven bliver udført korrekt.

Ved at have den rette viden og samtidig ikke at være bange for at investere i de absolut bedste midler, kan man fjerne pletterne mere skånsomt. Det er derfor den bedste løsning nu og her, men også på sigt, idet det også skåner virksomhedens inventar.​

Vi henvender os til erhvervskunder, der er interesserede i et løbende samarbejde, men vi udfører også enkeltstående opgaver, hvis der er behov for det. Vi tilbyder komplet rengøring af virksomhedens brugslokaler. Hvis det ønskes, påtager vi os også gerne rengøring af fabriksområdet, hvor vi blandt andet tilbyder gulvvask, aftørring af maskiner med mere.

Hos os er kunderne i fokus, og vi gør det, der skal til for, at kunderne er tilfredse.

Kontakt os og hør mere

Ring til os på telefon (+45) 31 243 243 eller e-mail kontakt@ol​gaskost.dk for at høre mere om vores rengøringsarbejde i sort industri.

null

Effektiv rengøring

null

Komplette rengøringsløsninger

null

Miljørigtige produkter

​Kundeudtalelser