Coaching

Vi er den oplagte sparringspartner til de virksomheder, der har eget rengøringspersonale ansat.

​Coaching af dine medarbejdere

Olga’s Kost tilbyder små såvel som store virksomheder oplæring af personale.

Vi er de bedste til rengøring – det er vores passion, og det vi lever af. Derfor er vi den oplagte sparringspartner til de virksomheder, der har eget rengøringspersonale ansat.

Har du ansvaret for det interne rengøringspersonale i en større virksomhed, har du typisk mange andre opgaver og kan derfor af gode grunde måske ikke holde dig 100% opdateret på, hvordan rengøring udføres mest effektivt og ergonomisk eller med hvilke fremgangsmetoder, der kan spare tid og give de bedste resultater. Dette kan vi hjælpe dig med.

​​Butikker eller mindre erhverv

Driver du en tøjforretning, bager eller en lignende butik, hvor du ønsker, at det daglige personale skal tage sig af rengøringen og har du ikke den fornødne viden indenfor rengøring, samt rekvisitter og ergonomiske arbejdsgange.

​Det kan vi hjælpe med

Med vores enorme viden indenfor rengøringsfaget er vi den oplagte sparringspartner. Vi tilbyder at gennemgå jeres omgivelser, rådgive jer om de mest optimale fremgangsmåder samt om salg af udstyr og midler med efterfølgende oplæring af jeres personale.

null

Effektiv rengøring

null

Komplette rengøringsløsninger

null

Miljørigtige produkter

​Kundeudtalelser