Effektiv rengøring

Komplette rengøringsløsninger

Miljørigtige produkter

Om Olga's Kost​

Olga’s Kost er en passioneret rengøringsvirksomhed i vækst.

Vi udfører primært erhvervsrengøring for virksomheder i Midtjylland, hvor vi tilbyder komplette rengøringsløsninger.

Som et professionelt og præsentabelt rengøringsfirma er alle vores ansatte naturligvis iført firmatøj, ligesom de også kører i firmabiler med logo.​

 ​

​Fokus på et sundt arbejdsmiljø

Vi tror på, at den høje standard opretholdes ved at skabe en arbejdsplads, hvor arbejdsmiljø og sikkerhed er i top. Herunder lægger vi stor vægt på grundig oplæring af den enkelte medarbejder samt god dialog mellem ledelse og udekørende personale, hvor alles ønsker tages i betragtning.

​Se hvad vores kunder siger om os

Klik på logoerne for at se kundeudtalelserne.​

Grundlaget for Olga's Kost

Jeg havde en meget klar vision, da min kone Olga og jeg startede Olga's Kost i 2012, om at skabe et godt arbejdsmiljø og hæve kvalitetsbaren markant i forhold til gennemsnittet i rengøringsbranchen. Dette har været det vigtigste princip gennem vores udvikling, hvilket betyder at vi i dag har en enorm viden og ekspertise, samt at vi er en rengøringsvirksomhed, der er langt mere grundig og dybdegående end vores konkurrenter - det kan jeg, med min perfektionistiske tilgang til livet og erfaring i rengøringsbranchen, sige med stolthed er fakta og har været det længe. For at opretholde denne standard og kvalitet i takt med vækst mener jeg, at det er vigtigt, at vores medarbejdere har et godt arbejdsmiljø, da jeg tror på, at glade og motiverede medarbejdere skaber kvalitet.

Kvalitet er et nøgleord i vores virksomhed og en nødvendighed for at skabe et slutresultatet med den høje standard, vi målrettet arbejder for at skabe for vores kunder.

Vi investerer i de bedste ergonomiske rekvisitter udført i solid kvalitet for en bedre og mere tidsbesparende arbejdsgang, hvilket er til fordel for medarbejderne og kunden. Desuden investerer vi i nøje udvalgte rengøringsmidler fra producenter som Ecolab. De har et stort engagement i rengøringsmidler, der virker til de opgaver, de er fremstillet til og er skånsomme, hvilket er til fordel for både medarbejderen og miljøet. 

Når vi udvælger det bedste middel til hver enkelt opgave, sikrer vi ikke blot miljøet og et perfekt resultat, men også at fladerne, der rengøres, ikke udsættes for unødig slitage.

En komplet løsning betyder mindre administration og dermed sparet tid for dig som kunde.​

Kontakt os og hør nærmere om vores services

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig indenfor rengøringsløsninger, er du velkommen til at kontakte os. 

Ring til os på telefon 31 243 243 eller skriv til vores e-mail kontakt@olgaskost.dk

Vores dygtige medarbejdere er grundige i deres arbejde.

Vil du lave en aftale?

Ring til os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Olga's Kost | Barrit Langgade, 7150 Barrit | Tlf.: 31 243 243 | E-mail: kontakt@olgaskost.dk
CVR: 34306206