Miljørigtig rengøring​

Hos ​Olga’s Kost tænker vi på miljøet.

Det korrekte valg af rengøringsmidler, er nøglen!​

​I Olgas Kost har vi et stort videns grundlag inden for midler såvel som de overflader vi rengøre. Vi arbejder i mange forskellige miljøer og med mange forskellige materialer, derved forskellige behov.

Der er intet overladt til tilfældighederne i Olgas Kost og når vi vælger leverandører af rengøringsmidler har vi høje krav til kvalitet, faglighed såvel som holdninger. Vi har et tæt samarbejde med Ecolab der er en af Europas største leverandører af rengøringsmidler. Ecolab producere kvalitets midler der virker, med et minimum af faremærker.

Når man bruger det korrekte middel lettes arbejdet, der slides minimalt på de rengjorte overflader og man bruger mindre middel, man opnår således et perfekt resultat og samtidig udleder et minimum af kemi i afløbet efter endt rengøring, ydermere reduceres timeforbruget til fordel for kunden og når midlerne virker skal medarbejderen ikke slide sine led mm. på at skrubbe.

Vores dygtige medarbejdere er grundige i deres arbejde

​Med vores nøje udvalgte midler passer vi på vores medarbejdere samt miljøet 

Emballage:

De midler vi bruger mest i dagligdagen, får vi leveret i henholdsvis dunker og poser i koncentreret form, med doseringsanlæg fra Ecolab blandes de koncentrerede midler med vand og fyldes på refil-emballage der genbruges, således spare vi på plast affald i hverdagen. Blandt relevante oplysninger er også kundes firmanavn påtrykt emballagen så vi derved sikre emballagen/midlet kommer det rigtige sted hen igen.

Affaldshåndtering

Vi går højt op i at sortere affald korrekt, derfor bringes alt vores egen affald til sortering og herefter til genbrugspladsen i de respektive containere såsom plast, metal, papir, pap, batterier mv.

Vil du lave en aftale?

Ring til os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Olgas Kost | Barrit Langgade, 7150 Barrit | Tlf.: 31 243 243 | E-mail: kontakt@olgaskost.dk
CVR: 34306206