Effektiv rengøring

Komplette rengøringsløsninger

Miljørigtige produkter

Miljørigtig rengøring​

Hos ​Olga’s Kost tænker vi på miljøet.

Det korrekte valg af rengøringsmidler er nøglen!​

​Hos Olga's Kost har vi et stort vidensgrundlag indenfor rengøringsmidler såvel

som de overflader, vi rengører. Vi arbejder i mange forskellige miljøer og med mange forskellige materialer - derved med forskellige behov.

Der er intet overladt til tilfældighederne hos Olga's Kost, og når vi vælger leverandører af rengøringsmidler, har vi høje krav til kvalitet, faglighed og holdninger. Vi har et tæt samarbejde med Ecolab, der er en af Europas største leverandører af rengøringsmidler. Ecolab producerer kvalitetsrengøringsmidler, der er skånsomme for miljøet og mennesker.

Når man bruger det korrekte rengøringsmiddel lettes arbejdet, der slides minimalt på de rengjorte overflader, og man bruger tilmed mindre rengøringsmiddel. Man opnår således et perfekt resultat samtidig med, at man udleder et minimum af kemi i afløbet efter endt rengøring. Ydermere reduceres timeforbruget, hvilket er en fordel for kunden, og når rengøringsmidlerne virker, skal medarbejderen vaske skidtet af som er alternativet til at skrubbe skidtet af, hvilket slider på medarbejdernes led, muskler og ikke mindst arbejdsglæde.

Vores dygtige medarbejdere er grundige i deres arbejde.

​Med vores nøje udvalgte midler passer vi på vores medarbejdere og miljøet.  

Emballage

De rengøringsmidler vi bruger mest i dagligdagen, får vi leveret i henholdsvis dunker og poser i koncentreret form. Med doseringsanlæg fra Ecolab blandes de koncentrerede rengøringsmidler med vand og fyldes på refill-emballage, der genbruges, så vi sparer på plastaffald i hverdagen. Blandt relevante oplysninger er også kundes firmanavn påtrykt emballagen, så vi derved sikrer, at emballagen/rengøringsmidlet kommer det rigtige sted hen igen.

Affaldshåndtering

Vi går meget op i at sortere affald korrekt. Derfor bringes alt vores eget affald til sortering og herefter til genbrugspladsen i de respektive containere såsom plast, metal, papir, pap, batterier med videre.

Vil du lave en aftale?

Ring til os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Olga's Kost | Nordre Fabriksvej 1C, 8722 Hedensted | Tlf.: 31 243 243 | E-mail: kontakt@olgaskost.dk
CVR: 34306206