​Job hos Olga's Kost

Har du lyst til at arbejde i et professionelt miljø og lære rengøringens kunst at kende?

Så er et job som rengøringsassistent hos Olgas Kost måske noget for dig. Fordi vi hos Olga Kost tror på at arbejdsmiljø og arbejdsglæde hænger sammen med kvalitet, for du de bedste forhold som medarbejder i Olgas Kost, herunder grundig oplæring, arbejdstøj, nyt udstyr i den højeste kvalitet, de bedste rengøringsmidler der skåner både miljø og medarbejdere samt tiden der skal til for at udfører alt ordentligt og uden at skulle løbe i dagligdagen. 

Vi arbejder hver dag på at effektiviserer arbejdsgangen ved at bruge det rigtige udstyr og midler, opdatere os i forhold til nye metoder, investering heraf samt at have alt det nødvendige udstyr stående ved kunden i det omfang der er plads til dette. Arbejdsvejledninger, sikkerhedsplan samt sikkerhedsdatablade forefindes altid tilgængeligt.

I Olgas Kost lever vi af vores usædvanlige høje kvalitets niveau, rengøring er en tillidssag og omhandler i høj grad om gøre vores kunders arealer pæne, præsentable, støvfrie og skinnende, men som mange glemmer, er en vigtig del af rengøring, alt det man ikke ser, såsom bakterier der forefindes på alle berøringsdele herunder dørhåndtag, gerigter, arm/ryglæn og meget mere, dernæst kommer videreføring af bakterier, her er det bla. vigtigt at medarbejderne er omhyggelig med deres arbejde, at skifte klude på de rette tidspunkter og ikke at ligge klude uhensigtsmæssige steder, vi sørger for at der er tid til det hele.​

Dette er nogle af grundene til at Olgas Kost har brug for de bedste medarbejdere der ikke blot har lyst til at udfører sit arbejde ordentligt men også har flair for rengøring. Det er vigtig at det ligger naturligt for dig som potentiel medarbejder at du ser de små ting i dagligdagen.

Olgas Kost er en virksomhed i vækst, derfor skal vi løbende bruge nye medarbejdere, du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til:

job@olgaskost.dk

Jeg vil forsøge at besvare alle ansøgninger der bære præg af at ansøgeren har læst overstående.

Jeg ser frem til at høre fra dig!

Med venlig hilsen

​Peter Stefansen​​

Vil du lave en aftale?

Ring til os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Olgas Kost | Barrit Langgade, 7150 Barrit | Tlf.: 31 243 243 | E-mail: kontakt@olgaskost.dk
CVR: 34306206