Salg af artikler

Vi tilbyder salg af forskellige artikler til virksomheder, som har en fast rengøringsaftale hos os.

Papirvare

Vi oplever, at vores kunder har stor glæde af at handle sæber og papirvarer gennem os, det kan spare vores kunder for både tid og penge.

Vi kan levere toiletpapir, håndklæderuller eller håndklædeark der passer til jeres eksisterende dispensere.

Vi kan også tilbyde leje af nye strømlignende berøringsfrie dispensere der tilpasses jeres miljø og behov

Dette betyder b.la. at vi holder øje med lagerholdningen og sørger for, at bestille varer, når der mangler.

I er ligeledes forsikrede om, at I anvender de rigtige produkter, både i forhold til korrekt rengøring, men også miljømæssigt - også naturligvis til den rette pris.

Vælger du derfor os som leverandør, vil det uden tvivl være en stor besparelse for virksomheden.

Vi forhandler også de maskiner, der benyttes til vores rengøring, og her har vi blandt andet et samarbejde med Nilfisk, ligesom vi leverer midler og rådgiver om brugen af maskinerne samt de tilhørende midler, der skal benyttes til disse.

Rådgivning og vejledning om produkter og maskiner

I behøver ikke at have en rengøringsaftale med os, hvis I ønsker at købe vores artikler eller maskiner. Vi tilbyder også råd og vejledning omkring valg af maskiner og produkter til en konkret opgave, så kontakt os endelig.

​Coaching af dine medarbejdere

Som noget nyt lancerer vi et nyt produkt i form af coaching. Vi hjælper jer med en komplet oplæring/indsigt som indebærer ergonomi, kendskab til midler, det udstyr der skal benyttes, samt salg af dette. hvor vi kommer ud til virksomheder og rådgiver i forbindelse med rengøringen, hvilket er ideelt, hvis I har en eller flere ansatte, der selv står for rengøringen sammen med andre opgaver.

Det gælder især i mindre virksomheder som eksempelvis bagerforretninger, tøjbutikker og så videre, men også større virksomheder, hvor der er ansat fuldtidspersonale, som har behov for god oplæring og vejledning i forbindelse med rengøringsarbejdet

Vi rådgiver om, hvilket udstyr der er bedst til opgaven, hvordan udstyret benyttes ergonomisk, hvilke midler vi vil anbefale og hvad de forskellige midler har af indvirkning på forskellige overflader, med udgangspunkt i virksomhedens gulve, inventarer mm.

​Salg af papirvarer, sæber, dispenser med mere

Vi har et tæt samarbejde med en virksomhed, der gør, at vi kan tilbyde en komplet løsning til vores kunders toiletter. 

Vi tilbyder salg af moderne strømlinende dispensere og berøringsfri dispensere, håndrens samt papirvarer, herunder håndklæderuller, håndklædeark, toiletpapir og så videre.

Ud over ovenstående tilbyder vi også salg af værkstedsruller, kulørte klude, desinfektion til kantiner med mere. En samlet løsning er både tidsbesparende for jer i det, at vi samtidig med opfyldning også følger op på lagerstatus og ifølge aftale med jer bestiller papirvare, når der er behov for det, men det er også komfortabel at have jeres aftaler samlet ét sted.

Bestilling af artikler

Ved bestilling af artikler skal henvendelsen ske via vores kontaktformular, så vi har mulighed for at fremskaffe de ønskede artikler. Det er ikke muligt at komme forbi vores adresse og afhente varerne uden bestilling.

Vil du lave en aftale?

Ring til os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Olgas Kost | Barrit Langgade, 7150 Barrit | Tlf.: 31 243 243 | E-mail: kontakt@olgaskost.dk
CVR: 34306206