Effektiv rengøring

Komplette rengøringsløsninger

Miljørigtige produkter

Flytterengøring af kyndigt rengøringspersonale

Hos Olga’s Kost tilbyder vi flytterengøring for erhvervskunder, boligforeninger, boligselskaber og privatpersoner.

Vi kommer og gør rent i boligen eller i jeres erhvervslokaler i forbindelse med en flytning, så I er sikret rengøring af høj kvalitet.

Rengøring for virksomheder, boligselskaber og privatpersoner

Vi har erfaring med at gøre rent for boligselskaber og boligforeninger, hvor vi kommer ud og gør rent i lejlighederne, når beboerne flytter ud, så der er pænt og rent til de nye indflyttere.

Vi gør også rent for virksomheder, der flytter ud af deres lokaler, så man er sikret at aflevere lokalerne i ordentlig stand.

Endeligt tilbyder vi også flytterengøring til privatpersoner, som ønsker, at deres fraflyttede bolig er rengjort ordentligt.

Med vores professionelle hjælp til flytterengøring kan I altid være sikre på, at rengøringen bliver udført grundigt og korrekt, så I ikke får en efterregning for manglende rengøring. Vi har professionelt personale, og vi sikrer altid en grundig oplæring af medarbejderne, se de ved, hvilke rengøringsmidler og rengøringsmaskiner de skal bruge til de forskellige opgaver.

Vi pudser også vinduerne, ligesom vi også kan tilbyde rengøring efter håndværkere, hvis lejligheden eller firmalokalerne skal sættes i stand, inden en ny beboer eller virksomhed flytter ind.

Få et uforpligtende tilbud på flytterengøring

Kontakt os på telefon 31 243 243 eller e-mail kontakt@ol​gaskost.dk for at få et uforpligtende tilbud på flytterengøring eller for at høre mere om, hvad en fast samarbejdsaftale med os indebærer.

Vil du lave en aftale?

Ring til os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Olga's Kost | Nordre Fabriksvej 1C, 8722 Hedensted | Tlf.: 31 243 243 | E-mail: kontakt@olgaskost.dk
CVR: 34306206