Coaching​

Olga's Kost Tilbyder små som store virksomheder, oplæring af personale.

​Coaching af dine medarbejdere

Vi er de bedste til rengøring, det er vores passion og det vi lever af, derfor er vi den oplagte sparringspartner til de virksomheder der har eget ansat rengøringspersonale.

Har du ansvaret for det interne rengøringspersonale på en større virksomhed har du typisk mange andre opgaver og kan derfor af gode grunde ikke holde dig 100% opdateret i hvordan rengøring udføres mest effektivt, ergonomisk samt med hvilke fremgangsmetoder der kan spare tid og give det bedste resultat.

Vi tilbyder at gennemgå jeres omgivelser, rådgive jer om de mest optimale fremgangsmåder samt salg af udstyr, maskiner og midler, med efterfølgende oplæring af jeres personale.

Butikker eller mindre erhverv

Driver du en tøjforretning, bager eller en lign butik hvor du ønsker det daglige personale til at tage sig af rengøringen, har du måske ikke den fornødne viden indenfor rengøring rekvisitter og ergonomiske arbejdsgange.

Det kan vi hjælpe med

Med vores enorme viden indenfor rengøringsfaget er vi den oplagte sparringspartner.

Vi tilbyder at gennemgå jeres omgivelser, rådgive jer om de mest optimale fremgangsmåder samt salg af udstyr og midler, med efterfølgende oplæring af jeres personale.

Vil du lave en aftale?

Ring til os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Olgas Kost | Barrit Langgade, 7150 Barrit | Tlf.: 31 243 243 | E-mail: kontakt@olgaskost.dk
CVR: 34306206