Om Olga's Kost​

Olga’s Kost er en passioneret rengøringsvirksomhed i vækst.

Vi udfører primært erhvervsrengøring for virksomheder i Midtjylland, hvor vi tilbyder komplette rengøringsløsninger.

Som et professionelt og præsentabelt rengøringsfirma er alle vores ansatte naturligvis iført firmatøj, ligesom de også kører i firmabiler med logo.​

 ​

​Fokus på et sundt arbejdsmiljø

Vi tror på at den høje standard opretholdes ved at skabe en arbejdsplads hvor arbejdsmiljø og sikkerheden er i top.

Herunder grundig oplæring af den enkelte medarbejder, god dialog mellem ledelse og udkørende personale, hvor alles ønsker tages i betragtning.

Grundlaget for Olgas Kost

Jeg havde en meget klar vision da min kone Olga og jeg startede Olgas Kost i 2012, at skabe et godt arbejdsmiljø og hæve kvalitetsbaren markant i forhold til gennemsnittet i rengøringsbranchen, dette har været det vigtigste princip gennem vores udvikling, hvilket betyder at vi i dag har en enorm viden, ekspertise og er en rengøringsvirksomhed der er langt mere grundig og dybdegående end vore konkurrenter, det kan jeg med min perfektionistiske tilgang til livet og min erfaring i rengøringsbranchen nu sige med stolthed er et fakta og har været det længe. For at opretholde denne standard og kvalitet i takt med vækst, mener jeg at det ligger helt naturligt for, at vores medarbejdere skal have et godt arbejdsmiljø, jeg tror på at glade motiverede medarbejdere, skaber kvalitet.

Kvalitet er et nøgleord gennem hele vores virksomhed og er en nødvendighed for at skabe et slutresultatet med den høje standard vi målrettet arbejder for at skabe for vore kunder.

Vi investere i de bedste ergonomiske rekvisitter udført i solid kvalitet for en bedre og mere tidsbesparende arbejdsgang til fordel for medarbejderen og kunden. Vi investere i nøje udvalgte midler fra producenter som Ecolab med et stort arrangement i midler der virker til de opgaver de er fremstillet til, med et minimum af faremærker til fordel for medarbejderen og miljøet. Når vi udvælger det bedste middel til hver opgave sikre vi både miljøet og fladerne der rengøres i unødig slitage samt opnår et perfekt resultat.

En komplet løsning betyder for dig som kunde mindre administration og dermed sparet tid.​

Kontakt os og hør nærmere om vores services

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for rengøringsløsninger, er du velkommen til at kontakte os. 

Ring til os på telefon 31 243 243 eller skriv til vores e-mail kontakt@olgaskost.dk

Vores dygtige medarbejdere er grundige i deres arbejde

Vil du lave en aftale?

Ring til os og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Olgas Kost | Barrit Langgade, 7150 Barrit | Tlf.: 31 243 243 | E-mail: kontakt@olgaskost.dk
CVR: 34306206